NIEUWS

NIEUWS

Multicultureel buurtfeest 13/5/2015

bord buurtfeest

oudleerlingenavond 8/5/2015

affiche ola 2015

Frietjes voor feest van St-Agnes

frietjes

Ter gelegenheid van het 175 jarig bestaan van onze school wilden we de leerlingen op de dag van Sint Agnes, onze patroonheilige van de school, trakteren op een extraatje. Vorig jaar kreeg elke leerling een pakje cent wafeltjes maar nu vonden we toch dat het wat meer mocht zijn en dus reserveerden we een frietmobiel per vestigingsplaats.

De weergoden ( of was het de Heilige Sint Agnes zelf? )waren ons goed gezind en de leerlingen kregen per klas een pakje frieten met mayonaise en konden dat rustig opeten op de koude maar zonnige speelplaats.

Aan de foto’s te zien werd het door iedereen, directie, leerkrachten, secretariaatsmedewerkers, werkmannen en poetsdames, gesmaakt en geapprecieerd. Een aantal leerkracht/ stagiaires waren blij dat ze die dag stagelessen hadden en mee konden genieten. Enkele leerlingen bedankten de directie spontaan en nergens vonden we afval behalve in de voorziene vuilbakken, een dikke pluim voor onze leerlingen en voor ons een geslaagde 21 januari “ dag van Sint Agnes ”.

Het 175SA team

St-Agnes Middenschool

St-Agnes Bovenbouw